Om Tomasboda

Fönstren på Kilsbergsstugan måste renoveras!

Inspektion av fönster
Stugvärden Jörgen Andersson i samspråk med Barbro Torpfeldt som fått uppdraget att renovera Kilsbergsstugans fönster.

Delta i fönsterrenoveringen med ett par hundralappar!

Nu kan du bli delaktig i renoveringen av Kilsbergsstugans fönster genom att sätta in ett par 100-lappar på föreningens konto. För 200 kronor kan du nämligen ”köpa” din egna fönsterruta och därmed på ett påtagligt sätt bidra till fönsterrenoveringen.

De tre första fönstren, de på södra gaveln, har nu gjorts i ordning. De visade sig ha tagit mest stryk av väder och vind. Träet i fönstren var i stort behov av ny färg och kittet på såväl insidan som utsidan lossnade bara man rörde vid det.

Fönsterrutor med belopp på varje ruta
För ett par hundralappar kan du ”köpa” en fönsterruta på Kilsbergsstugan.

Nu återstår ytterligare sex dubbelfönster att renovera, och varje fönster kostar mellan 1200 och 1500 kronor att få i ordning. Föreningens ekonomi är ganska ansträngd, men de tre första fönstren är ekonomiskt i hamn. Som medlem eller sympatisör kan du nu på ett enkelt sätt bidra till den fortsatta renoveringen. Redan nu har drygt 1000 kronor lämnats i bidrag till fönstren av medlemmar, och genom att sätta in 200 kronor per fönsterruta blir du också bidragslämnare. När hela projektet är klart kommer ett dokument att sättas upp i Kilsbergsstugan med namnen på alla bidragsgivare.

Sätt in valfritt belopp på Föreningen Kilsbergsstugans plusgirokonto 71 05 37 – 2 och skriv ”Fönster” på talongen. Tack för ditt bidrag!